Home » Recepten » Lams Shashlik

Lams Shashlik

 

Lams Shashlik
Recipe Type: Diner
Author: Barbecuerecepten
Prep time: 30 mins
Cook time: 6 mins
Total time: 36 mins
Serves: 4
Lekkere Lams Shashlik voor op de Barbecue. Makkelijk te maken met een top resultaat
Ingredients
  • 1 kilo lamsbout (zonder bot, te koop bij de islamistische slager)
  • 1 1/2 dl Olijfolie
  • 4 gehakte uien
  • 24 Champignons
  • 6 Voorjaarsuitjes
  • Paprikapoeder
  • Zout en Peper
  • Vleespennen
Instructions
  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes van 3 bij 4 cm.
  2. Marineer ze zo’n 24 uur in de olijfolie (houd wel wat achter voor de champignons) met zout, uien en paprikapoeder.
  3. Neem 6 blokjes vlees voor elke pen en prik ze aan de pennen.
  4. Gril ze 6 minuten, terwijl je de pen voortdurend omdraait.
  5. Bak dan de champignons in olijfolie met peper en zout en gebruik ze als garnering.
  6. Snijd tenslotte de voorjaarsuitjes in kleine stukjes en strooi ze rauw over de shashlik.

One comment

  1. Dit ziet er lekker en eenvoudig te maken uit, nu het weer nog even meewerken en dan kunnen we weer barbecuen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*