Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuws:

Heb jij Werken bij Veiligheidsregio Kennemerland al ontdekt?

Door: The Solutions Factory | 20 september 2017 - 12:38
Heb jij Werken bij Veiligheidsregio Kennemerland al ontdekt?

In juli is www.werkenbijdevrk.nl gelanceerd. Via dit arbeidsmarktplatform vindt de organisatiebrede werving en selectie van VRK personeel plaats.

Of het nu gaat om de vraag naar regulier personeel, vrijwilligers of de inhuur van tijdelijk personeel via de (als Dynamisch Aankoopsysteem ingerichte) gekoppelde marktplaats. De oplossing is voorzien van een interne publicatielaag waarmee vacatures eerst onder eigen medewerkers kunnen worden uitgezet.

Op de website vertellen medewerkers door middel van testimonials over het werken bij de VRK. Kandidaten kunnen een eigen ePortfolio aanmaken om mee te solliciteren of uit te breiden met hun wensen en te plaatsen in de kandidatenbank. Medewerkers van de VRK hebben daarnaast de mogelijkheid om online zelftesten te doen en deze toe te voegen aan hun ePortfolio.

Bezoek WerkenbijdeVRK.nl

Over Veiligheidsregio Kennemerland
Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) is sinds 2008 een van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland.
De gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede/Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen en Zandvoort vormen samen met de hulpdiensten (brandweer, GGD, politie en kmar) een levendige en dynamische veiligheidsregio. Ook het Meld-, Informatie- en Coördinatiecentrum Kennemerland (MICK), het Veiligheidsbureau Kennemerland en ondersteunende afdelingen behoren tot VRK.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief